Verrijdbare en afsluitbare boekenkist

Ruimte voor grote boeken

De kisten zijn speciaal op maat gemaakt voor grotere boeken; prentenboeken en strips. De boekenkist heeft drie vaste vakken, waarin je de boeken met de voorkant naar voren plaatst. Kinderen kunnen gemakkelijk door de boeken heen bladeren. De strip- of prentenboekenkist is deel van de mobiele bibliotheek die Goeters veel voor  scholen en of kleine gemeenschappen maakt. De basisserie bestaat uit 4 dubbele boekenkasten en 2 kisten. Zowel de dubbele kast als de verrijdbare kist staat op stevige, gelagerde wielen met rem.

Afsluitbaar en verrijdbaar

De boekenkisten zijn afsluitbaar en verrijdbaar. Ze zijn stevig genoeg om op te zitten. De kist is ca. 120cm breed, 45cm diep en  heeft een praktische zithoogte van ca. 45cm hoog incl. wielen. Je rolt de boekenkist gemakkelijk aan de kant. De kist is groot en stevig genoeg om te dienen als bankje voor een drietal kinderen.

Kies je eigen kleur

De kasten en kist – berekend op de openbare ruimte – zijn gemaakt van berkenmultiplex – 18mm dik – gefineerd met kunststof laminaat (HPL). HPL is zeer slijtvast, makkelijk schoon te houden en in vele kleuren verkrijgbaar. De combinatie van kleuren is je eigen keuze. Wij werken met het HPL van Egger. Via deze link komt u op hun website. Selecteer Uni-kleuren bij decortype en u krijgt een overzicht van alle kleuren. Laat weten welke kleur u wil en wij checken de voorraad en levertijd.

Ook kunnen we een toevoeging van logo- of tekst stickers verzorgen.

Ivm met beschikbaarheid van materialen zijn genoemde prijzen en levertijd afhankelijk van de actuele situatie. Neem contact met ons op

Materiaal

  • Berkenmultiplex 18mm gefineerd met HPL, Kleuren HPL naar eigen keuze

Afmeting (HxBxD) in cm

  • Prentenkist ca. 120x50x50

indeling

  • 3 vakken. Andere indeling ook mogelijk.