Verrijdbare afsluitbare lage boekenkast

Ruimte voor vele boeken

De kasten zijn op maat gemaakt. Geheel uit ervaring en de praktijk zijn twee gangbare maten dubbele kasten ontstaan. De hoge boekenkast van ca. 160cm hoog met vier vaste planken is vooral geschikt voor een min of meer standaard maat leesboek. De lage dubbele kast van ca. 120 cm hoog is ordnerdiep en heeft twee of drie vaste planken. De lage kast is uitermate geschikt voor grote boeken, stripboeken en prentenboeken, voor bijvoorbeeld de onderbouw leerlingen van een basisschool. Maar ook voor de documentatie boeken en atlassen voor de oudere kinderen of voor ordners, je printer of het opbergen van je laptop op je thuiskantoor.

Verrijdbare kast

Een dubbele kast staat op 8 stevige, gelagerde dubbele wielen- de vier buitenste met rem – en heeft een 90 graden beveiliging voor de stabiliteit. Volwassen personen kunnen gemakkelijk over de kasten, ca 165cm (hoog model) of 120cm (laag model) hoog, heen kijken.

Kies je eigen kleur

De kasten en kist – berekend op de openbare ruimte – zijn gemaakt van berkenmultiplex – 18mm dik – gefineerd met kunststof laminaat (HPL). HPL is zeer slijtvast, makkelijk schoon te houden en in vele kleuren verkrijgbaar. De combinatie van kleuren is je eigen keuze. Wij werken met het HPL van Egger. Via deze link komt u op hun website. Selecteer Uni-kleuren bij decortype en u krijgt een overzicht van alle kleuren. Laat weten welke kleur u wil en wij checken de voorraad en levertijd.

Ook kunnen we een toevoeging van logo- of tekst stickers verzorgen.

De boekenkast – per twee delen scharnierend –  zijn incl. wielen, scharnieren en handvatten. Op aanvraag voorzien wij de kasten van sloten van het merk Abus en kunnen wij Abus hangsloten met gelijke sleutels meeleveren.

€ 5.500,- excl. btw voor 4 dubbele kasten
€ 7.250,- excl. btw voor 4 kasten en 2 boekenkisten

Ivm met beschikbaarheid van materialen zijn genoemde prijzen en levertijd afhankelijk van de actuele situatie. Neem contact met ons op

Materiaal

  • Berkenmultiplex 18mm gefineerd met HPL, Kleuren HPL naar keuze

Afmeting (HxBxD) in cm

  • Hoge kast ca. 165x95x28, Lage kast ca. 130x80x40

indeling

  • drie vaste planken per enkele kast. Andere indeling ook mogelijk.