Verrijdbare en afsluitbare hoge boekenkast

Ruimte voor vele boeken

De kasten zijn op maat gemaakt. Deze hoge boekenkast heeft vier vaste planken per kastdeel. Planken hebben een praktische hoogte en diepte. Goed voor het gemiddelde boek. Een dubbele kast staat op 8 stevige, gelagerde wielen – de vier buitenste met rem – en heeft een 90 graden beveiliging voor de stabiliteit. Volwassen personen kunnen over de kasten, ca 165cm hoog, heen kijken.

Afsluitbaar en verrijdbaar

De dubbele kasten zijn afsluitbaar en verrijdbaar. De kasten sluiten als een boek, zijn dan compact en met de handvatten gemakkelijk en veilig te verrijden. Naar eigen inzicht worden de kasten in de vrije ruimte of tegen de wand neergezet.

Kies je eigen kleur

De kasten en kist – berekend op de openbare ruimte – zijn gemaakt van berkenmultiplex – 18mm dik – gefineerd met kunststof laminaat (HPL). HPL is zeer slijtvast, makkelijk schoon te houden en in vele kleuren verkrijgbaar. De combinatie van kleuren is je eigen keuze. Wij werken met het HPL van Egger. Via deze link komt u op hun website. Selecteer Uni-kleuren bij decortype en u krijgt een overzicht van alle kleuren. Laat weten welke kleur u wil en wij checken de voorraad en levertijd.

Ook kunnen we een toevoeging van logo- of tekst stickers verzorgen.

De boekenkast – per twee delen scharnierend –  zijn incl. wielen, scharnieren en handvatten. Op aanvraag voorzien wij de kasten van sloten van het merk Abus en kunnen wij Abus hangsloten met gelijke sleutels meeleveren.

€ 5.500,- excl. btw voor 4 dubbele kasten
€ 7.250,- excl. btw voor 4 kasten en 2 boekenkisten

Ivm met beschikbaarheid van materialen zijn genoemde prijzen en levertijd afhankelijk van de actuele situatie. Neem contact met ons op

Materiaal

  • Berkenmultiplex 18mm gefineerd met HPL, Kleuren HPL naar eigen keuze

Afmeting (HxBxD) in cm

  • Hoge kast ca. 165x95x28 cm, Lage kast ca. 130x80x40 cm

indeling

  • vier vaste planken per enkele kast. Andere indeling ook mogelijk.